YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANIYORUZ VE TADIYORUZ PROJESİ

18-02-2022

YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANIYORUZ VE TADIYORUZ

YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANIYORUZ VE TADIYORUZ

·          Bu projedeki amacımız; yöresel yemeklerimizi daha yakından tanımak, unutulmak üzere olan yemeklerimizi bulup tekrar gün yüzüne çıkarmaktır. Bu kapsamda; öğrencilerimizle birlikte yöresel yemeklerimizin araştırılması, bunların sınıflarda sunumu, araştırmaları fotoğraflayıp okul panolarında sergileme, bir hikâyesi olan yemeğin hikâyesinin derlenmesi ve bunların okul panolarında sergilenmesi, unutulmak üzere olan yemeklerimizi evde uygulayıp bunları fotoğraflama ve şehrimizin yöresel yemek yapan bir lokantasında öğrencilerimizle yemek yeme gibi etkinliklerimiz olacaktır.Projemiz 3 ay sürecektir.